Αεροψεκασμοί στν Ανατολική Γερμανία   Leave a comment

Η καταγγελία της Ανατολικής Γερμανίας εναντίον των … φασιστικών αμερικανικών σκαθαριών και των Αμερικανών air gangsters!

Το 1950 σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Γερμανίας εμφανίστηκε σε μεγάλο αριθμό ένα είδος σκαθαριών, που αποκαλούνται σκαθάρια του Colorado, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες πατάτας. Η ηγεσία της Ανατολικής Γερμανίας και άλλες κομμουνιστικές χώρες κατέληξαν στο … λογικό συμπέρασμα ότι υπεύθυνοι για αυτές τις καταστροφές ήταν οι ιμπεριαλιστικές Η.Π.Α.! Γιατί; Επειδή αμερικανικά αεροσκάφη «βομβάρδιζαν» με σκαθάρια τα χωράφια της Ανατολικής Γερμανίας, για να πεινάσει ο λαός της!

Το ζήτημα έλαβε υπερβολικές διαστάσεις, αφού ομάδα δημοσιογράφων από κομμουνιστικές χώρες και κομμουνιστικές εφημερίδες ευρωπαϊκών χωρών επισκέφθηκαν τις καλλιέργειες και κατέγραψαν τις αδιαμφισβήτητες μαρτυρίες αγροτών, σύμφωνα με τις οποίες τα αμερικανικά σκαθάρια εμφανίστηκαν στα χωράφια τους μετά από πτήσεις αμερικανικών αεροσκαφών πάνω από τις συγκεκριμένες περιοχές!

Οι δημοσιογράφοι προχώρησαν και σε κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας σύμφωνα με την οποία:
“Οι ανώνυμες μαρτυρίες των αγροτών που είδαν αυτό το πρόβλημα στα χωράφια τους ομολογούν ότι ο μεγάλος αριθμός των σκαθαριών του Colorado εμφανίστηκε μια μέρα μετά από την πτήση αμερικανικών αεροσκαφών πάνω από την περιοχή.

Τα σκαθάρια του Colorado είναι μικρότερα από τις ατομικές βόμβες αλλά αποτελούν και αυτά ένα όπλο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού εναντίον του φιλειρηνικού εργατικού λαού!

Εμείς οι δημοσιογράφοι που υπηρετούμε την ειρήνη καταδικάζουμε αυτό τη νέα εγκληματική μέθοδο των πολεμοχαρών Αμερικανών.»

Οι γραφικότητες δεν περιορίστηκαν εκεί αφού οι Αμερικανοί air gangsters κατηγορήθηκαν κι επίσημα από τη Σοβιετική Ένωση και την κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας! Η τελευταία άρχισε να τυπώνει και αφίσες εναντίον των αμερικανικών σκαθαριών και προχώρησε στην κινητοποίηση των νέων της χώρας για να μαζέψουν τα σκαθάρια από τα χωράφια!

Του Ιωάννη Σταματίου

Advertisements

Posted Σεπτεμβρίου 12, 2012 by msofcrete in Uncategorized

Tagged with

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: